• Botanik Garden teríték

Tyúkos káposzta

Elkészítés: Az ovális 4 literes öntöttvas serpenyőben, felforrósított zsíron üvegesre pároljuk a hagymát, beletesszük a borsot, köménymagot és babérlevelet, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük és rátesszük a jól megtisztított és feldarabolt tyúkot. Megsózzuk, 3 dl vizet teszünk hozzá és félpuhára főzzük. Ekkor rávágjuk a paprikát és a paradicsomot, pár percig erős lángon főzzük, ezután tehetjük rá a […]

Tyúkos káposzta Read More »

Lazac rétes párolt zöldség ágyon

Hozzávalók: 80 dkg lazac 4 fej (közepes) gomba 4 db koktélparadicsom 4 db brokkoli 4 db bébirépa 1 csomag rétestészta só  bors citrom Elkészítés: A lazacot serpenyőben 1 percig a bőrével lefelé sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük az olajból és lehúzzuk a bőrét. Feldaraboljuk és az előzőleg négyzetekre vágott rétestésztába tekerjük. Tejföllel megkenjük a tetejét

Lazac rétes párolt zöldség ágyon Read More »

Shopping Cart