• Botanik Garden teríték

Lazac rétes párolt zöldség ágyon

Hozzávalók:lazac-retes-vegeredmeny

  • 80 dkg lazac
  • 4 fej (közepes) gomba
  • 4 db koktélparadicsom
  • 4 db brokkoli
  • 4 db bébirépa
  • 1 csomag rétestészta
  •  bors
  • citrom

Elkészítés:

A lazacot serpenyőben 1 percig a bőrével lefelé sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük az olajból és lehúzzuk a bőrét. Feldaraboljuk és az előzőleg négyzetekre vágott rétestésztába tekerjük. Tejföllel megkenjük a tetejét és előmelegített sütőben 180 °C-on 8 percig sütjük. A zöldségeket olivaolajon pároljuk kb 10 percig, aztán tányérra helyezzük a lazacrétes köré. Ízesítjük tetszés szerint.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

1 thoughts on “Lazac rétes párolt zöldség ágyon”

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 1 =

Shopping Cart