Hozzávalók:
- 80 dkg lazac
- 4 fej (közepes) gomba
- 4 db koktélparadicsom
- 4 db brokkoli
- 4 db bébirépa
- 1 csomag rétestészta
- só
- bors
- citrom
Elkészítés:
A lazacot serpenyőben 1 percig a bőrével lefelé sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük az olajból és lehúzzuk a bőrét. Feldaraboljuk és az előzőleg négyzetekre vágott rétestésztába tekerjük. Tejföllel megkenjük a tetejét és előmelegített sütőben 180 °C-on 8 percig sütjük. A zöldségeket olivaolajon pároljuk kb 10 percig, aztán tányérra helyezzük a lazacrétes köré. Ízesítjük tetszés szerint.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Kipróbáltam, nagyon jól sikerült.