A réz serpenyő kerámia betéttel a német Weyersberg kézműves manufaktúrában készült. A masszív vörösréz serpenyő, a több rétegű kerámiabetét, valamint a serpenyő alján elhelyezkedő indukciós réteg együttese a baden-württembergi tradicionális kézi munka és a legmodernebb felülettechnológia szimbiózisát hozza létre. Ez teljesen új lehetőségeket teremt a főzőedények világában.
A 4 éves termékfejlesztés fókuszában az állt, hogy a réz egyedülálló hővezető képességét optimálisan kössék össze a külön erre a célra kifejlesztett kerámiabevonat tapadásgátló képességével. Eközben maximális indukciós teljesítményt érnek el.
A Weyersberg új típusú, kerámia bevonatos rézedénye kiváló tulajdonságai elsősorban a kényes ételek készítése során érvényesülnek. Illetve akkor, ha az étel párolási, főzési ideje nagyon pontosan meghatározott. A kerámiabevonat gondoskodik arról, hogy a könnyen tapadó, kényes ételek is könnyen elváljanak az edény aljáról. Ajánljuk az edényeket első sorban lisztes-, és tojásételek, halak, valamint vitaminokban gazdag zöldségek készítéséhez.
Ápolás: A serpenyőt forró vízzel öblítsük ki, egy mosogatószivacs segítségével. Ez többnyire elegendő is. Ne használjunk agresszív tisztítószereket, fémszivacsot, vagy kaparóeszközöket.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.