A réz nyeles lábas a németországi Weyersberg kézműves manufaktúrában készült. A massziv vörösréz serpenyő, a több rétegű kerámiabetét, valamint a serpenyő alján elhelyezkedő indukciós réteg együttese a baden-württembergi tradicionális kézi munka és a legmodernebb felülettechnológia szimbiózisát hozza létre. Ez a típusú edény ami teljesen új lehetőségeket teremt a főzőedények világában.
A 4 éves termékfejlesztés fókuszában az állt, hogy a réz egyedülálló hővezető képességét optimálisan kössék össze a külön erre a célra kifejlesztett kerámiabevonat tapadásgátló képességével. Eközben maximális indukciós teljesítményt kívántak elérni.
A Weyersberg új típusú, kerámia bevonatos rézedénye kiváló tulajdonságai elsősorban a kényes ételek készítése során érvényesülnek, illetve akkor, ha az étel párolási, főzési ideje nagyon pontosan meghatározott. A kerámia bevonat gondoskodik arról, hogy a könnyen tapadó, kényes ételek is könnyen elváljanak az edény aljáról. Ajánljuk az edényeket első sorban lisztes-, és tojásételek, halak, valamint vitaminokban gazdag zöldségek készítéséhez.
Ápolás: A serpenyőt forró vízzel öblítsük ki, egy mosogatószivacs segítségével. Ez többnyire elegendő is. Ne használjunk agresszív tisztítószereket, fémszivacsot, vagy kaparóeszközöket. Nem túl erős mosogatószert szabad használni, de az esetek többségében ez is felesleges.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.